Halacska csoport

Méhecske csoport

A halacska csoport felnőtt közössége a mindennapokban ( 2 óvodapedagógus, pedagógiai asszisztens, dajka) érzelmi biztonságot nyújtva, következetesen alkalmazza a közösen kialakított nevelési szemléletet.

Jelenleg 19 kisgyermek jár csoportunkba. Sikeres nevelésünk alapján a család-óvoda kapcsolat folyamatos fenntartása, erősítése képezi. Hosszútávú célunk az iskolai életre való felkészítés, melyet lépésről-lépésre, a gyerekek egyéni fejlettségi szintjének megfelelően, játékos cselekedtetéssel érünk el.

A kommunikáció, az anyanyelvi nevelés támogatásával, közvetlen tapasztalatszerzés útján fejlesztjük gondolkodásukat. Az ölelés, az érzelmek kifejezése, az egy közösséghez való tartozás érzésének kialakítása fontos számunkra.

A drámajáték eszközeit gyakran hívjuk életre, a népszokások, hagyományok megélése, a környezettudatosság szemléletének átadása nyomon követhető munkánkban. A sikerélmény biztosításával, a humor jelenlétével pozitív, vidám, érdeklődő, a világra nyitott gyermekeket nevelünk.

Mesevilág óvoda halacska csoport
 Copyrights©2019 mesevilagom.hu | Minden jog fenntartva!