Nyuszi csoport

A Nyuszi csoportba 23 gyermek, 11 lány és 12 fiú tölti mindennapjait. Mindegyikük külön egyéniség, színes, vidám, jókedvű, összeszokott kis csapat vagyunk.

Több nemzetiség is jár hozzánk, így a multikulturalizmus jól érződik az egyéni kultúrák, szokások megismerésében.

Óvodánk autizmus spektrum zavarral élő gyermek integrálását is biztosítja, mely során gyermekeink elfogadóbbá, empatikusabbá válnak.

Csoportszobánk tágas, világos, gyönyörű bútorokkal van berendezve. A gyerekek igényeihez illeszkedő játékokkal bőségesen felszerelt. 

Mivel már középsősök vagyunk egyre ügyesebben használjuk az ollót, szépeket rajzolunk, türelmesen színezünk. 

Kedvenc tevékenységeink az autópálya építés, legóval kreatívkodás, toronyépítés, babák dajkálása a babaszobában, sütés-főzés a babakonyhában és a nagy Dobble játszmák. 

Emellett sokat énekelünk, imádjuk a körjátékokat. Rengeteg mondókat tudunk a következő kiszámolására. A meséket már magunk is el tudjuk játszani csodaszép fejdíszekben, mókás bábokkal. Szerdánként a tornateremben mozgunk, a fogó játékokat is egyre szívesebben űzzük. 

Az egészséges életmódra nevelést támogatva a szülők biztosítják a tízórainkat gyümölcsökkel, zöldségekkel.

A közösen ünnepelt születésnapok mindig különlegessé varázsolják a hétköznapjainkat. 

Az ünnepek előtti barkácsolás, készülődés a szülőkkel mindig meghitt, kellemes légkörben telik. 

Közös kirándulások és séták teszik színesebbé a mindennapjainkat, a jó idő érkeztével örömmel látogatunk el a közeli Városligetbe és az Állatkertbe. 

A csoportunk állandó lakói a halacskák az akváriumunkban, melyek gondozását a gyerekek is nyomon követik és szívesen segítenek abban. 

Nyuszi csoport
 Copyrights©2019 mesevilagom.hu | Minden jog fenntartva!