Pillangó csoport

Csoportunk szeptembertől két óvodapedagógussal, egy dadus nénivel, egy paedagógiai aszisztenssel és 23 csillogó szemű gyermekkel kezdte meg az új nevelési évet. Nagycsoportosok lettünk.

Célunk, hogy megfelelő pedagógiai magatartásunkkal, kedves, szeretetteljes és megértő hozzáállásunka által minden gyermek számára, könnyű és örömmel teli legyen az óvodai élet.

Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy a gyermekeknek olyan  értékeket adjuk át amelyek elengedhetetlenek az élethez: szeretet, elfogadás, tisztelet. Gyermeközpontú nevelést folytatunk, ahol kiemelten fontos szerepe van a szabad játéknak, az egészséges életmódra való nevelésnek és a differenciálásnak.

Mindezek mellet nagy hangsúlyt fektetünk az iskolára való felkészülésre, írás és olvasás előkészítésére, complex matematikai, logikai képességek fejlesztésére. Igyekszünk megvalósítani az óvóda és iskola közti átmenetet a gyermeke számára

Sok játékos tevékenységgel, mozgással, zenével, verssel, mesével színesítjük az óvodai mindennapokat. Az évszakokhoz, aktuális projektekhez kapcsoljuk a feldolgozandó anyagokat. A gyermekek készségeit, kézügyességét sokféle tevékenységgel fejlesztjük.

Pillangó csoport
 Copyrights©2019 mesevilagom.hu | Minden jog fenntartva!